trobada pre_nadal!

Com cada dilluns, surto de la feina a tota llet per arribar a la raunió i si!! avui hi havia molta gent!! Maluena, Danni, Pilar, Paulina, Ruth, Jennifer, les dues noies noves (entre les quals una altra Núria .. i ja en som quatre!!)..la noia mexicana ... sorry però soc fatal per retenir els noms.. ja em faré una llista...(sí, una més)

Avui li tocava fer la Cronica a Maluena i estava llibreta en mà preguntant-nos a totes quins projectes teníem entre mans... Jo aquests dies no paro de fer postals de Nadal que porto en rigurós secret fins que les respectives destinatàries em confirmin que les han rebut. De moment ja tinc ganes de començar el següent projecte. Agafat d'una idea
d'aquí. Li faré unes variacions ja que a la foto es veu horrible tot i que penso que em serà de gran utilitat per anar a la feina en bici, que ara fa un fred que pela!! Em sembla que el faré amb la malabrigo que vaig comprar al persones llanes.

1 comentari:

  1. Oooooooooooooooh!!!! Qué very beautiful in the morning!!! M'agrada molt la idea i la llana és tan suau que em desperta una mica d'enveja.
    Dues acalaracions: el torrente mexicano és diu Paulina i Rut va sense hac, però a tú t'ho perdono tot. La teva promesa, que ja está buscant l'anell, Rut.

    ResponElimina