INTERCANVI ALTERNATIU DE POSTALS DE NADAL


Tot va sorgir quan la Danni em va comentar ahir a la reunió que l'havien deixat de banda a l'intercanvi de postals organitzat per Xihara ja que no havia enviat el mail de confirmació, i jo li vaig proposar fer-ne un entre ella i jo, tothom que estava allà s'hi va apuntar:
Danni, Pilar, Francesca María, Anna, paulina, Núria G.. i jo es clar.

INTERCANVI ALTERNATIU DE POSTALS DE NADAL

Els paràmetres bàsics mes o menys venen a ser:

* Postals fetes a casa, podeu comprar tots els materials, però el muntetge final ha de ser vostre, no us estresseu, poseu-vos-hi i ja sortirà aguna cosa ( eh Anna?) tot val, des d'un retall de revista fins a una mostra de ganxet o un retall de teixit!! pega, tisores, llapis de colorins, fil agulla , ganxet, fil i mitja..la imaginació al poder!!

*Intenteu que la persona que la rebi no sàpiga que la hi envieu fins que la rebi (efecte sorpresa...tachaaan!!)

*El plaç per enviar-les és abans del dia 18 de Desembre ja que si no ens haurem menjat el raïm i mola tenir-les pel 25 no?? de totes maneres és una cosa indicativa, compteu amb el retràs de correus i ja sabreu quants dies abans l'heu d'enviar.

*Les adreçes són informació confidencial, siusplau no les aneu intercanviant sense autorització de la propietària per respecte a la seva intimitat, consulteu-ho abans amb ella.

Petons i imaginació!!

2 comentaris:

  1. Bon dia bonica!! Uff, acabe d'arrivar a la feina i estic fatal... Bé, gràcies per la teva resposta, vaig a visitar la web ara mateix, estic super viciada nena!! Si tinc algun dubte t'ho dic, val? Un beset moooolt fort! Muaca!!

    ResponElimina
  2. Mui bien,lindos,hermosos socks.

    ResponElimina