Swapetines!!

I aqui estem un altre any celebrant un cicle que tornarà a venir, els swapetines ja formen part de la meva vida i per tant no s'entén una primavera sense la tria de projecte, quina llana, buscar què crec que li pot agradar a la meva swapetinera i l'emoció del paquet que arriba de correus.

Així doncs aquests són els meus swapetines, han viatjat des de Mexic i la meva sorprenedora ha sigut la Sol Santos el paquet em va arribar amb uns detallets, una llibreta, un cabdell de llana Circulo Fixaçao, una estrella de mar, un punt de llibre un clauer i un portafotos.

Moltes gràcies Sol.

Y aqui estamos
otro año mas celebrando un ciclo que volverà a repetir-se, los Swapetines ya forman parte de mi vida y por lo tanto no se entiende un primavera sin la elección del proyecto, que lana, buscar qué es lo que creo que le puede gustar a mi swapetinera y la emoción del paquete que llega de correos.

Así pues estos son mis Swapetines, han viajado desde Mejico y mi sorprendedora ha sido Sol Santos, el paquete me llegó con unos detallitos, una libreta, un ovillo de lana Circulo Fixaçao, una estrella de mar un punto de libro un llavera y un portafotos.

Muchas gracias Sol

1 comentari:

  1. Fés-hi una ullada http://entrenapsicols.blogspot.com.es/2013/04/premi-best-blog.html

    Salut!

    ResponElimina