Disfressar-se


Aquesta setmana haig d'anar a un casament, normalment no m'agraden gaire aquest tipus de festes, perqué em semblen una ostentació de diners per totes bandes. Primer per les famílies implicades i després pels convidats, que s'ha de fer regal, que has de comprar un vestit...

Però aquest és diferet, es casa una bona amiga, bé el nuvi també és amic, però ella hi era abans... i a més m'hi fan participar com a testimoni, que no ho nego, em fa molta il.lusió; també portaré els anells, encara més.

Per tant he decidit prendre-m'ho de la millor manera possible i he decidit que em disfressaré. Ja ho tinc gairebé tot, però no puc desvetllar res perque vull que sigui sorpresa. Només us ensenyaré aquesta imatge de referència. M'ho he passat molt bé fent la investigació i buscant tota la roba i els accessoris necessaris per l'Outfit, i d'alguna manera he entés molt bé tot aquest moviment de les Fashion Victims i els seus blogs, que fins ara tot i estar dins del ram em semblaven unes freaks narcisistes.

2 comentaris:

  1. oh, jo vull veure que surt de tot aixó!!!!

    ResponElimina
  2. jajjaja!!

    Ja ho veuras priiima, estava taaan estupenda!!!

    N

    ResponElimina