intercanvi puffygurumi

Un altre intercanvi fet, he crochetejat tant que ara tinc mono de teixir!!!

Ahir a la tarda ens varem trobar al Conde Drácula per a entregar el Puffygurumi, a mi m'havia tocat la Kazumi que li encanta el supermario Bross així que jo m'havia documentat sobre aquest artista mediàtic i la seva estetica de outfits, per a poder.ne fer una reproducció fidel al seu look.

A mi per la meva banda em va tocar la prima Rut que s'ho va currar un huevo i mig de l'altre, em va regalar:

-el Pitxolino ( un ninotet amb tita i collonets!!!) que portava un bolso amab un condó, always sexo seguro...

-La Chocholina (el seu ligue de la nit) amb labios carnosos fets amb lentejuelas vermelles i una minifaldilla de lentejuelas daurades.

-Zipi i Zape: dos amigurumis de color groc fosforito i lila que són germans, podrien der els fills del Pitxolino i la Chocholina. Un dels quals li varem donar a ma germana per haver fet les parelles per a l'intercanvi.

-Una troca de llana feta amb un fil ultra prim del meu alijo que es va quedar la prima en un dels nostres intercanvis. Devanado a set caps!!!

-Dues revistes de putissima mare una de punt amb mostres i tooootes les explicacions de com es fa mitja, i una latra de patrons per a jerseis d'home, que a més havia comprat davant meu fent veure q eren per ella.

-una troca de llana de lli 100% vermella de la Barcelana comprada davant meu...

-Un tupperware de color pistacho on anaven els ninos que em queda molt be a l'habitació pq tinc unes caixes d'aquest color.

-minibabibels pq no m'agraden gaire les chuches.

-Una targeta que hi posava : GRACIES per ser tan supersaturada!!!

GRASSSIIES A TU PRIIIIIMA COM T'HO HAS CURRAT!!!!!

2 comentaris:

  1. encara em faràs pujar els colors petarda!!

    ResponElimina
  2. necessito veure fotos de tot aixo!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina