Benvinguts Swapetines !


Aquest matí he ajustat al màxim la meva sortida cap a la feina tot esperant el carter, tenia moltíssimes ganes de conèixer els meus Swapetines.
 
Esta mañana he apurado al máximo mi salida hacia el trabajo para esperar el cartero, tenia muchissimas ganas de conocer a mis swapetines.

La meva sorprenedora era la Pilar, m'ha fet moltissima il.lusió i es tot un honor  que després d'haber participat a tantes edicions dels Swapetines hagi sigut ella la meva swapetinera

Mi sorprendedora ha sido Pilar, me ha hecho muchíssima ilusión, y es todo un honor que después de haber participado en tantas ediciones de los Swapetines haya sido ella swapetinera. 

D'altra banda, us haig de confessar que ahir mirant tots els posts de les Swapetineres vaig veure aquests mitjons y vaig tenir una intuició, pero després vaig pensar, no et flipis. I just quan vaig arribar a casa em trobo un paper de correus amb el nom de la Pilar, em vaig posar a fer salts d'alegria ;)

Por otro lado os tengo que confesar que ayer mirando todos los posts de las swapetineras vi estos calcetines y tuve una corazonada pero luego pensé, no te flipes. Y justo al llegar a casa me encuentro un papelito de correos con el nombre de Pilar, me puse a saltar de la alegria ;)

Avui quan l'he obert m'he trobat amb tot aquest tresor. La part tèxtil y la part comestible ben protegida dins de bosses de zip per evitar qualsevol accident durant el viatge, sempre pensant en tot.

Al abrirlo me he encontrado con todo este tesoro.  La parte téxtil y la parte comestible, bien protegida en bolsas de zip para evitar cualquier accidente durante el viaje, siempre pensando en todo.


Quan ho he tret tot del paquet tenia els swapetines amb una llaçada de setí blanc i uns marcadors amb forma de troques de llana.

  Al sacarlo todo del paquete tenia mis swapetines atados con una cinta de satén blanco y unos marcadores con forma de ovillo. 


I xocolata amb ametlles senceres que ja hem encetat a casa, Pilar m'hauràs de passar alguna recepta perquè no sé com fer-lo servir.

Y chocolate con almendras enteras que ya hemos estrenado en casa y mojo canario picón, Pilar me tendrás que pasar alguna receta porque no sé cómo utilizarlo.


També hi havia una llibreta amb un dibuix a cada pàgina i els cantos arrodonits que faré servir de paper de carta personalitzat. També hi havia uns marcadors platejats amb forma de troques de llana, pantalons de flors i cotxets de nadó, genials per als projectes que tinc a les agulles, els canviaré ja.

También habia una libreta con un dibujo en cada pagina y las esquinas redondeadas que utilizaré como papel de carta personalizado.  También habia unos marcadores plateados con forma de ovillos, pantalones floreados y cochecitos de bebé geniales para los proyectos que tengo en las agujas los voy a cambiar ya.


I els mitjons es clar, dir-vos que m'ha encantat el patró "Our Paths Cross Socks" de  Lorilee Beltman i que has encertat completament Pilar, m'encanten!

  Y los calcetines claro, decir que me ha encantado el patrón "Our Paths Cross Socks" de  Lorilee Beltman y que has acertado completamente Pilar, me encantan!


Detall del canalé de la canya, perfecte perque s'adapti bé a la corba del final de la cama i acompanyat d'un dibuix de jaquad amb una llana vermella.

Detalle del canalé de la caña, perfecto para que se agarre bien a la curva del final de la pierna y acompañando de un dibujo de jaquard con una decoración roja.


Detall del taló amb una estructura de punt d'arròs barrejada amb reixeta, xulissima.

Detalle del talón con una estructura de punto de arroz mezclada con rejilla, chulissima.


Detall de la sola del taló, molt original, m'encanta !

Detalle de la suela del talón, muy original, me encanta!



Detallde la puntera perfectament acabada.

 Detalle de la puntera perfectamente acabada.


Pilar, milions de gràcies tant per l'organització  que sé que comporta una feinada d'espant com per fer que aquesta edició sigui especial. M'ha encantat ser la teva swapetinera sorpresa

Pilar millones de gracias tanto por la organización que se que lleva un montonazo de trabajo como por hacer que esta edición sea especial. Me ha encantado ser tu swapetinera sorprendida!

25 comentaris:

  1. Uaaaaaaaau, quina passada de regalote!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mola eh?? i tu, ja has rebut els teus??

      Elimina
  2. ooooh! quina sort la teva!! estic gelosa.... jo encara no he rebut res!!

    petonets

    ResponElimina
  3. que guay!!!! muy bonitos,..con chocolate ummmmm

    ResponElimina
    Respostes
    1. Son muy chulos Amaia, el chocolate ya me lo ha acabado :)

      Elimina
  4. Què bé us ho passeu noies!!!! Estaré pendent a la propera edició swapetinera ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. És genial i molt gratificant, participar-hi delimalimon !

      Elimina
  5. Són uns mitjons fantàstics!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, victòria, ja tel's ensenyaé en directe.

      Elimina
  6. Quin regalàs! El mitjó, perfecte. I el mojo picon... s'ha de tastar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs la Pilar m'ha passat una recepta fantàstica de "papas arrugadas con salsa de mojo picón", la vols?

      Elimina
  7. Me alegra mucho que te hayan gustado. Curiosamente las dos calzamos el mismo número, así que deberían sentarte bien :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Como un guante, estos dias de lluvia, me van geniales :)

      Elimina
  8. Nenaaaa, q xulos! I els marcadors són molt monos. I tot el demés té molt bona pinta. :)

    ResponElimina