Toe up

Seguint amb la dinàmica dels swapetines, aquí teniu una de les meves tècniques preferides per fer mitjons, TOE UP o començar des de la punta. Una de les avantatges és que pots anar fent els mitjons i aprofitar tota la llana que tinguis perque com que es fan des de la punta  quan se t'acaba la llana acabes els mitjons.

Un tutorial genial que he trobat a Knitty: " Magic cast on for toe up socks"

6 comentaris:

  1. M'encanta aquest tutorial, des que el vaig descobrir SEMPRE l'ultilitzo pels toe-up, me la repampimfla el que digui el patró: que si turkish, que si provisinonal... a cagar, MAGIC CAST ON FOREVER!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si jo he provat varies maneres i aquesta és senzilla i efectiva, també es la meva preferida per mitjons!
      Hem de demanar-li una xapa a la Nina que posi: MAGIC CAST ON FOREVER.

      Elimina
  2. Soc fan dels toe up! no t'has de preocupar per la quantitat de llana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I aprofitar-la al màxim i que no et quedin restes ;)

      Elimina
  3. Enerby , el enlace al tutorial de los calcetines del swapetines es en youtube canal de catbordhi y tiene un tutorial de un talon que se llama tomatoes. Si lo pruebas te encantara el resultado. A mi me encantan las 2 alternativas que da para los calcetines y la cosa es que se adaptan como un guante al pie jaja( que gracia me ha hecho esta ultima frase).
    Si lo pruebas me cuentas. Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias noe, habia visto de pasada el video de los tomatoes pero no lo suficiente como para entenderlo al 100% mis siguientes calcetines van a ser con este patrón, me encanta probar cosas nuevas.

      gracias!

      Elimina