At last !!!

 


Per fiiiii he pogut postejar els meus swapetines!!!!! Els vaig anar a buscar abans d'ahir i no va poder ser abans tot i que ja eren a correus des de feia dies perquè ( atenció a l'excusa que pot sonar a el gos se m'ha menjat els deures) resuuuuulta que vaig anar a Londres uns dies i quan havia de tornar un volcà va entrar en activitat i les cendres van fer que anul.lessin els vols de tornada, jejejje sort que els diaris recolzen la meva versió dels fets, ejeje.. així doncs la meva estada es va haver d'allargar i vaig haver de tornar fent parada a París.

El cas, que són superestupendos el patró no sé quin és però m'encanta, molt estructural, com a mi m'agrada, sense calats, i amb llana socks that rocks de color, cito textualment: "The Incredible shrinking violet".

Venien dins d'una capsa de costura de fusta molt molt xula, no sé si la Imma que ha sigut la meva sorprenedora ( es diu així??) sap que cuso o s'ho imagina, el cas es que ho ha ben encertat amb la caixeta, anirà a un lloc d'ohnor del meu taller amb les eines que necessito més a mà.
A més a més amb una postaleta d'antequera d'ón és ella, una bossa de tela feta per ella , encensos de maduixa i cardamom i sabonets artesanals, que m'han fet molta il.lusió perqué fa just un parell de mesos vaig fer un curs de sabó.

Agraïr-li a L'Imma tota la feina, temps i esforç dedicats als mitjons, es nota quan es fan amb ganes i disculpar-me per la tardança en postejar.
Posted by Picasa

4 comentaris:

  1. Qué super paquete! Y el color de los calcetines es realmente precioso!

    ResponElimina
  2. Hola Nuria: me alegro mucho que te haya gustado los calcetines, respecto al patrón, no tienen, es un diseño original, porque de tanto y tanto como busqué al final decidí diseñarlos yo.
    Estoy muy contenta de haber acertado en todo lo demás.

    ResponElimina
  3. Nena que suerte que bonitos los calcetines. Y con la excusa pedazo vacaciones no? ya nos contaras.

    ResponElimina
  4. Fantàstica la botiga Loop, si anem a London el maig l'aniré a veure. Molt bé que aprofitis el teu hobby per fer camí i fluir.
    Una mare orgullosa de les seves filles
    Ptnts

    ResponElimina