knitted furniture


He trobat un petit article sobre la fusió entre disseny industrial i ganxet... Jo vull un sofà com aquest!! Algú sap on puc trobar fils taaan gruixuts?? cordes de vaixell o gomaespuma per a imitar-ho???

6 comentaris:

  1. home no sé si hi torbaràs el que busques però potser a Servei Estació? tenen la tira de materials. Si vols més corda corda potser en botigues de nàutica o d'escalada (a les botigues de coses de muntanya venen un tipus de cordes més estretes que les d'escalada)

    ResponElimina
  2. En la Barceloneta hay una tienda que venden cuerdas y cabos (terminología náutica) de todo tipo, si te interesa dímelo y te localizo la dirección exacta. Que por falta de información no sea.

    Un peto reina

    ResponElimina
  3. Al Decathlon venen corda d'escalada!

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies per les dades

    Nina, el material en espuma circular crec que es factible trobar-lo a Servei Estació, però el que no trobo és la malla de teixit que el recobreix, com un tub de teixit de samarreta.

    Greta, si em poguessis trobar l'adreça d'aquest lloc de cabos t'ho agraïria.

    Ramon, merci quan m'hi passi em miro preus de les cordes a Decathlon.

    ResponElimina
  5. estimats tots...!
    les cordes nàutiques oblideu-les ja que com a mínim el preu es 1,5€ metro, que no sembla massa pero que per fer un puf petit, per exemple, jo vaig estar calculant que feien falta uns 200metres de corda i les d'escalada, otro tanto... jo vaig estar fent proves amb una corda de 8mm de 20 metres amb una agulla de 20mm i a part de que pesa mogollón, vaig aconseguir fer una estoreta de 37cm x 25cm, o sea, na de na!!
    habia estat pensant amb una corda gruixuda d'espart, pero el preu del metro (que no el se) com a mínim deu rondar els 0,5€... sense tenir en compte que es un producte natural en contes de sintètic...
    o sea qeu el que ens fa falta es aquesta mena de goma espuma (esperant que sigui barata barata) o rasurar un ramat d'ovelles ilegalment... que també em sembla prou complicat... a algú se li acut alguna altra alternativa??

    ResponElimina
  6. Priiima que freak que ets!!!

    Marxem a viure al capm i criem les nostres ovelles..

    Una altra opció que he pensat és si trobem l'espumilla circular cosir teixit amb forma circular fer-lo nosaltres.

    ResponElimina