Radikal lace


A vegades només cal fer una ullada al que fa l'altra gent per inspirar-te, i arrel del comentari de la Nutsue m'he posat a buscar informació sobre punta de coixí contemporània, he trobat coses molt creatives que m'han fet venir ganes d'aprendre'n més.

Aquest article és interessant ja que dóna una visió molt moderna de la fusió artesania-disseny.

Utilitzant la tècnica de la punta però aplicant-ho al disseny industrial he trobat una tanca feta amb una estructura de punta de coixí o bé la cinta adhesiva estampada de Stella Bugbee, les joies de Saskia Bostelman o la punta amb fil metàlic de Lenka's o per exemple el grup Contemporary Lace Makers.

5 comentaris:

  1. Y tan radical, nena espero que no te de por poner bonitas todas las vallas de las obras de Barcelona...que cuando nos ponemos podemos ser muy brutas.

    Un petonet

    ResponElimina
  2. Absolutament genial, estic segura que a la meva mare li encantarà quan ho vegi! M'has fet pensar que no fa molt (o si) vaig veure en algun lloc (blog d'algú, revista...¿?) una tanca urbana forrada de llana fuxia! també era espectacular.

    ResponElimina
  3. Bona aquesta, Marga! I parlant de radikals i de "ser muy brutas"... qui s'apunta a "decorar" els canons que hi ha al Castell de Montjuïc?

    Potser és delicte i ens foten a la garjola, però ens ho passaríem pipa!

    ResponElimina
  4. Me gustaría invitarte a una exposición que se organizó en mi ciudad el pasado mes de julio. Dejé unas pelusas en mi viejo blog "Cajón desastre" ahora rebautizado como Itakadadelosnervios. Pudes leerla de atrás hacia delante http://itakadadelosnervios.blogspot.com/search/label/exposici%C3%B3n%20de_nudos
    o al revés desde
    http://itakadadelosnervios.blogspot.com/2008/08/bievenidos-la-exposicin-nudos-y.html

    No es que sea muy radikal pero tiene su puntillo anarquista...
    Saludines.

    ResponElimina
  5. ¡Qué barbaro cuate!
    Yo también se de otra dirección que pueda interesarle
    http://niunpuntoatras.wordpress.com/swapetines/
    Andale!

    ResponElimina