TUALET POST!!! ( per fi..)


Quan vaig rebre el paper de correus, el millor és que havia vingut el senyor carter a portar-me'l a casa, però com que no esperava que ningú toques al timbre a les 8:50 del mati, jo per si de cas no vaig obrir que ma mare em va ensenyar que si no ho tens clar millor no obris la porta...

Així que am va tocar fer l'excursió a Correus l'endemà al matí, i hi tenia un paquet de Santiago de Compostela!!! (A CORUÑA) de part de Alfanhui ajustant-se perfectament a les meves directrius, tinc d'acompanyant una ( perque és ella) Elefanteta Rosa.. si és la Nellie la dels dibuixos animats ( veure post anterior)

Anava acompanyada de dues troques de llana, un recipient fet amb Beading pearls ple de petxines de la Platja ( m'encanten!!) i chuches varies i diverses, com ara un xumet gegant per recordar els vells temps en què per dormir em xumava el dit.. aissss.

Muchas gracias Alfanhui !!

5 comentaris:

  1. Es super frikiiiii...Me encanta.

    ResponElimina
  2. Que cosa mas coqueta por favor!!!!

    ResponElimina
  3. joeeeeee...las primeras semanas visitaba tu blog a diario esperando este post...y cuando pushka me dijo que estabas sin internet...pues dejé de mirar xD
    Por lo que he entendido, te ha gustado la elefantita, me alegro un montón!!! voy corriendo subir el proyecto a ravelry :)
    un besazo, guapa!!!!

    ResponElimina
  4. Alfanhui!!!

    Claro que me encantó!!!

    lo dudabas??

    Mil gracias!!

    ResponElimina