ch.. ch.. ch.. changes...

Definitivament, anem canviant i la part bona o dolenta , depén de com es miri, és que nosaltres no ho notem. Estem sempre des del nostre mirador personal que no ens permet veure aquests canvis. Com en un cotxe a 90 km /h per una carretera, recordem l'antic paisatge sense gaire precisió però no podem perdre el que tenim al davant. Tot i això hi ha coses que es mantenen al llarg dels canvis i les tempestes i m'emociono de veure que en el fons sempre sóc, mes o menys feliç.

9 comentaris:

  1. "Felicidad no es hacer lo que uno quiere sino querer lo que uno hace."

    Jean Paul Sartre

    ResponElimina
  2. GUAPA!! El que vulguis...

    ResponElimina
  3. Hola nena!! Quan encara no has fet l'abecedari et convido a una altra coseta :D passa't pel meu blog i ho veurás

    ResponElimina
  4. Clar que si tata!!

    Tu has de ser molt, molt feliiiiç!!! I sobretot: disfrutar molt del que fas!!

    Petons bonics

    ResponElimina
  5. apunta't al bufandarra, el primer intercanvi de Barcelona Knits! Només queda un dia! http://bufandarra.blogspot.com/

    neeenaaaa que se t'acaba el temps!

    ResponElimina
  6. hola, sóc la teva bufandarrera!!! A veure si actualitzes el blog més sovint! jajajaja Sí, ja sé que estas ocupada... m'ho poses difícil! Per cert, m'agradaria saber si les bufandes t'agraden amples o primes o gruixudes o com. Encara no sé molt bé el que faré, m'ho vull pensar molt bé.

    Fins aviat!

    ResponElimina
  7. Hola Nuria!!! Soy Manuela, a ver si puedo contactar contigo, no tengo tu email.. pero me parece que vos si tenés el mio.. cómo puedo hacer para hablar contigo? Me quedé con ganas de preguntarte más cosas el otro día. Un besote

    ResponElimina
  8. Bufandarrera!!

    Magraden toootes les bufandes, sobretot llargues,però per questions d'espai aniria millor prima ja que l'armari no dóna per més.

    D'altra banda, m'han arribat rumors que no saps com són els colors saturats, són els que tenen més pur el color, és a dir els més potents,ni pastelosos ( barrejats amb blanc) ni enfosquits(barrejats amb negre)..per a mes dubtes:

    http://www.lmi.ub.es/evisual/contens/resums/color.pdf

    ResponElimina
  9. I miss your blog

    luz

    ResponElimina