temps per a mi...

Després d'acabar un dels dos mitjons que ara vaig començar fa dos mesos (el mateix temps que he estat a la feina de Nadal ) n'he acabat un i mmmhh .. oooh no!!! no m'agrada!! de fet no queda bé perque el patró està desproporcionat, tot i que m'entra i no el penso repetir perque ja el tinc acabat; El cas és que m'he proposat trobar un patró de mitjons per internet que pogués entendre (aixó significa català o castellà) ja que les abreviacions en anglés em lien molt. La veritat és que res del que he fet fins ara ha necessitat cap patró, per aixo em costa tant entendrels.. serà questió d'imprimirme el glossari d'iberica de punto i començar a posar-m'hi, amb paciència.
Buscant buscant , he trobat un
patró de mitjons en castellà de Bernat Berella que s'entén .. siii!

També, aixó per a més endavant, una pàgina on hi ha tot el necessari per a filar i teixir la teva pròpia llana:
The joy of handspinnig

Tres pagines web sobre frivolité, una de les coses que tinc pendent d'aprendre junt amb les puntes de coixí.
Aquí les teniu:

-Frivolité needles
-frivolite msn groups
-georgia seitz

3 comentaris:

  1. Molt bon any a tú també!!

    D'una novata que acava de començar... i no creu que mai arribi a ser capaç de fer mitjons... però m'apunto l'enllaç que deixes, que mai se sap!!

    ResponElimina
  2. Però bueno!!! Ami em sembla una cosa complicadíssima els mitjons i a tu el Clapotis?? Paraula que és molt, molt sencill... Núria que jo no tinc massa idea i l'estic fent...
    Per cert que ahir vaig anar als Encants i em vaig firar!! T'he llegit alguna vegada que tu també i has anat a comprar... i que has anat a la botiga de ovillos.com.. no sabia que s'hi podia comprar en una botiga, a on la tenen? a Sabadell??

    ResponElimina
  3. Núria,
    m'encanten els teus mitjons!!!
    jo en estic començant, a veure si puc venir i els porto perquè m'aconselleu.
    Una abraçada!

    ResponElimina