Oh my Dior !



Quina es la meva sorpresa en descobrir dues de les meves passions juntes en un sol blog!!! mitja i moda!! em sembla que a partir d'ara res serà el mateix, haig de deixar de mirar blogs de manualitats i començar a mirar blogs de disenyadors

Deixeu disfrutar la vista a :

The Dark Knit

No us encanta?? Penseu que les crafties ens falta aquest punt de disseny? Amb que us quedeu Ravelry o Sartorialist?

Buttoned


Per fi!!!

He trobat la sol.lució als meus problemes!!

El blog que em permetrà donar una vida millor al meu super stock de botons:
Button Lust

Quick socks

 


No sé ben bé si ho he fet per compensar els never ending socks peró la tia Çé de Vic em va encarregar uns mitjons "de coloraines" per anar a fer yoga i en dos dies els vaig tenir llestos. Aquesta llana estupendissima la vaig trobar a sota el moble de la tele gentilesa de les Puffy Falafel el dia que varem fer mercadillo a casa, i al final li he trobat una utilitat i tot.

Creieu que amb les llanes passa com amb les peçes de roba, que no hi ha cap peça lletja sino mal combinada?
Posted by Picasa

sample searching pattern

 


Algú coneix aquest punt?? Sabeu on el puc trobar o l'heu vist en algun llibre de patrons? està solter?? quins locals freqüenta?

El cas es que em vaig trobar amb una yayona a l'ascensor i em va encantar la bufanda que duia, evidentment li vaig dir i ja a partir d'aquí no puc explicar més, la dona super emocionada perque li havia fet la seva mare fins i tot es va oferir a deixar-me'l ( sense coneixe'm de res i sense saber si jo em fugaria del país amb la seva bufanda.
Posted by Picasa

looong socks

 


Un altre encàrrec per la feina, uns mitjons en els tres nivells de confecció, just començats, mig fets i acabats.
Vaig fer servir la falsa trena dels "9 to 5" però aquests estan fets amb dues llanes força més gruixudes (Katia Azteca color 7827 i Bosco color 202) i per això són força ràpids de fer.
Que us semblen??
Posted by Picasa

el jersei de pajarites

 



Aquest jersei no l'he dissenyat jo, és un encàrrec de la feina, em varen demanar un jersei blau i em van donar les llanes, el més complicat de fer van ser les pajarites (com les pajarites de paper), fetes apart i aplicades posteriorment, una currada la veritat. Amb tot estic contenta del resultat. Tot i que no és gens el meu estil posat quedava xulo.

Que us sembla? el posarieu als favorits del Ravelry o creieu que hauria d'estar a algun grup de disorders??
Posted by Picasa