iDEES

Tinc una amiga que està embarassadissima, he pensat fer-li això. No sé si li anirà bé, potser tinc alternatives...

Segueixo pensant regals per nadal, com el rasca i gana!!

Dexys Midnight Runners - Come On Eileen

Com m'encantava aquesta cançó quan encara escoltavem la musica en cassete i havies de treure'l del walkman per sentir la cara B!!!

Demà m'operen!!!


I jo la mar de tranquila... suposo que perquè és una cirugia menor o això diu la doctora, de totes maneres tothom està molt estressat al meu voltant i jo amb una pachorra alucinant. Albert! si em passa res confio en els teus coneixements! Bé, molt serà... jo de moment ja m'enduré el guant de prova que estic fent, així l'espera se'm farà més curta... Sort que avui diumenge he pogut fer un mica de mitja en grup... Falten les quedades amb la Marta i la Berta per fer de les nostres...

Guantazo POWA!!

Siiii, per fi he rebut les dades de la meva víctima del Guantazo!!!! Ah! i he vist el seu blog, súper xulo,que no coneixia i no puc revelar.. llàstima.
M'he motivat tant que penso fer tots els regals de Nadal jo mateixa, rollo craftY total, ahir vaig submergirme a internet i vaig descobrir forçes links interessants, La Maitreya i l'Alice em varen donar moltes idees, capses de feltre, peluixos reciclats, pastissets, sketckbooks fets de llibres antics i fins i tot he trobat un tutorial per a fer el penjoll de la peli "The ilusionist"; una currada increíble!! també n'hi ha per als ikeadictes ...com transformar les bosses blaves d'IKEA...que no descarto fer però en format motxilla, que l'esquena no està per bolsos.

Nota mental:
Així que pugui m'haig d'auto_regalar un kit casolà d'estampació en perill d'extinció.
Per fi! divendres passat vaig entregar la bufanda a la Nadinne!! Aprofitanat que era gairebé festiu, varem fer una classe d'iniciació de ganxet a La Perxa per aprofitar que segur que no hi passaria gaire gent...
Moltes cosetes noves aquesta setmana:

-la bufandarra ja acabada i encara sense entregar...

-Em miro un patró per primer cop des de que vaig començar a fer mitja, per a fer el Guantazo; (la qual cosa implica que porto dos anys i mig fent mitja a ojo de buen cubero)

-Per fi he acabat dos parells de mitjons que estaven pendents des de l'hivern passat.

-Em plantejo amb temps els regals de Nadal per a poder-los fer jo mateixa...

-Em prenc un cap de setmana de desconexió per a mi soleta sense sentir-me culpable pq no estic treballant ( és el que té no tenir horari...)