dissabte al matí...

Dissabte al matí, visita a Persones llanes amb la Marta, un parell de llanes Fortisimas, que em tenen molt intrigada, a veure que sortirà?? uns marcadors ultra xulos i ultra cars i finalment dues agulles circulars de bambú, per fer els mitjons de dos en dos i almenys tenir-ne un parell sençer.

gorro


Vaig començar un gorro el dissabte, per encàrrec, i ja l'he acabat aquest matí. Avui si puc l'entrego, ha quedat força bé, està fet amb una llana malabrigo de persones llanes, super suau. El mitjó ja el tinc a punt per tancar-li la puntera, però ara em fa molta mandra fer l'altre, de moment ja tinc una col.lecció de quatre mitjons solters.

més...

Després de barallarme arduament amb el blog he aconseguit deduir com es fan els links!!
Ara ja en tinc quatre... anem avançant!! També sé posar fotos... para muestra, un botón. La meva gata i jo.

Tinc el meu blog!

Primer intent de muntar un blog i cosa extranya en mi... ho he aconseguit!! Jo que em pensava que trigaria segles...

Ahir va ser la meva segona trobada amb Bcnknits!! i va anar molt bé.


Ara mateix estic viciada a fer mitjons tot i que de moment encara no li he trobat el truc... quan vagi pel parell número deu segur que els tindré controlats, preo ara mateix m'embolico una mica amb les mides i proporcions.

Apart la llana i les agulles q faig servir ara són molt finetes i crec que quan acabi aquest mitjó faré un descans abans de seguir amb l'altre i fare una cosa mes facil.